В матеріалі міститься аналітична інформація по тенденціям кондитерського ринку в Україні та світі за 2024 рік. Розглянуто наступне: тенденції на ринку кондитерських виробів, частка світових споживачів, що віддають перевагу покупкам онлайн у 2024 році порівняно із 2018 роком, частка сучасних споживачів, що віддають перевагу класичним десертам, тенденції у секторі хліба та хлібобулочних виробів.
В матеріалі міститься аналітична інформація по ринку кондитерських виробів в Україні за 2024 рік. Розглянуто наступне: частка споживання десертів та перекусів під час прийомів їжі за 2013-2023 рр. у світі, зміни у вподобаннях та споживанні, мотиви та потреби споживача в Україні, частка українців, що готові купувати кондитерські продукти з корисними характеристиками, частка споживачів, які намагаються дотримуватися хоча б базових принципів здорового харчування, частка українських споживачів, яка все більше звертають увагу на якість та склад інгредієнтів у випічці, частка українців, яка враховують зовнішній вигляд кондитерського виробу при купівлі, фактор зручності та швидкості споживання готових продуктів, споживання категорій мінімум раз на тиждень та частіше серед споживачів кондитерських виробів, частка українців, що позитивно відгукуються про традиційні смаки та формати кондитерських виробів, зміна споживання кондитерських виробів та випічки за останні 3 роки, топ-10 видів кондитерських виробів, фактори вибору серед українців.
В матеріалі міститься аналітична інформація по ринку кондитерських виробів в Україні та Європі за 2024 рік. Розглянуто наступне: частка європейців, що вважають ностальгійні смаки більш привабливими та зроблять імпульсивну покупку за умови що там буде інновативний смак, трендові смаки кондитерського ринку в Європі та Україні за 2024-2025 рр., трендові смаки кондитерських виробів, круасанів, пончиків та еклерів в Україні за 2024-2025 рр., трендові смаки йогуртів, морозива та випічки в Європі за 2024-2025 рр.
У статті представлено аналіз перспектив та можливостей рожевого шоколаду в Україні, наголошуючи на важливості впровадження нових продуктів у вендинговий бізнес. Розглянуто: тренди та вплив трендів на бізнес, обговорення нового тренду - рожевого шоколаду, його походження та характеристик, інформація про поширення такого шоколаду по різних країнах та його нагороди як інноваційного продукту, перспективи впровадження рубінового шоколаду в Україні та можливості його використання у сфері вендінгу, роль виробників і продавців у створенні трендів та пропозиція до експериментів та впровадження нових продуктів.
У статті подано аналітичну інформацію щодо ринку кондитерських виробів в Україні. Розглянуто: тенденції споживання кондитерських виробів в Україні та Європі, три типи кондитерських ласощів, параметри вибору споживачів ринку кондитерської продукції, критерії популярності вітчизняних солодощів, бренди вітчизняних кондитерських виробів в Україні, тренди в дизайні упаковок солодощів.