1568
Ринок м'ясної продукції та заморожених м'ясних напівфабрикатів – Pro-Consulting виступила з доповіддю на конференції «М'ясний бізнес & Соуси та приправи»
11 квітня аналітик компанії Pro-Consulting Олексій Надводнюк виступив з доповіддю на тему «Основні тенденції ринку м'ясної продукції та заморожених м'ясних напівфабрикатів» на конференції «М'ясний бізнес & Соуси та приправи»
Основні висновки презентації:
- У 2022 році особливої популярність набули консерви, їх активно купували як стратегічний запас на початку повномасштабного вторгнення та під час блекаутів восени-взимку 2022 р., як повноцінну альтернативу харчування с тривалим терміном зберігання при умові відсутності світла.
- Наразі найбільш популярними м`ясними продуктами серед населення залишаються ковбасні вироби, пропозиція яких широко охоплює різні цінові сегменти та задовольняє попит споживачів і по ціні, і по якості.
- Ціни на основні види м’яса мали тенденцію до зростання наприкінці 2023 року в середньому на 5-10%
- Основними споживачами українського м’яса нарізі які виступають ОАЕ та Нідерланди.
- Постійно зростаюча тенденція серед споживачів полягає в тому, що вони шукають способи заощадити час і полегшити приготування їжі. Це призводить до збільшення попиту на попередньо нарізане та мариноване м’ясо.